Ja du leste riktig - alle medlemmer kan få belønning for å være aktive i vårt nye belønningsprogram

Belønningsprogrammet er like unikt som det er enkelt. Det inneholder små oppmuntringer og belønninger underveis til gode treningsvaner. Oppmuntringer som kommer i form av forskjellige utmerkelser basert på ulike milepæler eller ved at du oppnår en aktivitetsstatus på hvor engasjert du er over tid.

Samle poeng

Vi gir deg poeng for å være engasjert og aktiv. Det eneste du trenger å gjøre er å aktivere belønningssystemet og din konto vil bli opprettet. Vi logger og belønner dine aktiviteter automatisk. NB! Poeng kan ikke videreføres til nytt år, derfor nullstulles de 31. desember hvert år.

Vinn premier

Alle som er med i belønningsprogrammet vil få mulighet til å vinne premier og få tilgang til eksklusive kampanjer.

Få rabatt og gaver

Bruk poengene du oppsamler på rabatt eller gavekort. Det kan være gavekort på trening til en venn, rabatt på varer på ditt senter eller en gratis PT-økt.

Strava

Som medlem i Spenst har vi som første treningssenter i Norge et belønningsprogram som verdsetter at du trener alternativt ute i det fri. Ved å koble til din Strava-konto vil vi logge og belønne trening som registreres via Strava. Å koble opp Strava er frivillig, man trenger ikke å koble seg til Strava for å være med i belønningsprogrammet. Strava kan kobles til dersom du allerede bruker appen og ønsker å få poeng ved å bruke Strava.

Lenke til å laste ned Strava

 

Du må være medlem på et Spenst senter for aktivering av belønningsprogrammet. Gå til Min side for aktivering.

Ved aktivering blir du sendt videre til vårt belønningsprogram.

Belønningsprogram